![]() ![]() |
| iTrouble |
Pranešimas #1
|
![]() Naujokas
Reputacija: 0 Statusas: Lankytojai Pranešimai: 0 Užsiregistravo: 19.08.2010 |
Sveiki noriu paklausti jūsų kai keli mašinos modą ir reikia handling paredaguoti, na tuos skaičius įrašyti, tai kai perašau ir andau išsaugoti tai rašo tipo šis failas skirtas tik skaityti tipo redaguoti jo negalima. Wtf ? Kaip tai ištaisyt ? |
| T-40 |
Pranešimas #2
|
![]() Dalyvis
Reputacija: 0 Statusas: Lankytojai Pranešimai: 10 Užsiregistravo: 9.04.2010 |
atidaryk per notepada ir issaugok ant desktopo pirma. o orginala kurnors saugiai pasilik jegu tavo pakeistas handling butu blogas. tada i orginalo vieta ikelk ta savo kur ant desktopo turi. bent jau as taip darau. |
| iTrouble |
Pranešimas #3
|
![]() Naujokas
Ok |
| iTrouble |
Pranešimas #4
|
![]() Naujokas
Na po to man zaidimas nepasileidzia kai paredaguoju :( |
| T-40 |
Pranešimas #5
|
![]() Dalyvis
Reputacija: 0 Statusas: Lankytojai Pranešimai: 10 Užsiregistravo: 9.04.2010 |
tai dek atgal originala faila ten. Pakeisk tik ta eilute kuria tau reikia. ne viska gi. ;) Istrauka is Lelesiaus pamokeles: einame i HANDLING.DAT failą (kurį rasite ...Grand Theft Auto IV/common/data/handling.dat). Susiradę atsidarome failą per notaped (arba per kokia kitokią txt rašymo programą). Tada ten susirandame COQUETTE linija su skaičiukais. Tada jį ištriname ir įrašome COQUETTE liniją su skaičiukais iš readme failo. Įrašę spaudžiame išsaugoti. DONE (Ta pati kartais reikia padaryt ir su cardecal.dat ar su kaskokiais kitais panasiais failiukais, bet ne prie visu modu buna). ;) |
| vekele |
Pranešimas #6
|
| Naujokas
Reputacija: 0 Statusas: Lankytojai Pranešimai: 0 Užsiregistravo: 8.12.2009 |
man ir taip buvo :D as pemiau issaugoti tuo tarpu istryniau as ta orginalu handling ir td man leido issaugot sita :) |
![]() ![]() |
1 narys(-iai) skaito šią temą (svečių: 1)
Nariai: 0
| Dabar yra: 7 Vasario 2012 09:45 |